Skilux Oy – valaistuksen ammattilainen

Skilux Oy – Loistavaa valoa

Skilux Oy on suomalainen valaistuksen ammattilainen, jonka erityisosaamisena on kohde- ja yleisvalaistus, aina valaistussuunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka kohteen koosta riippumatta. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä Suomessa ja muualla Euroopassa.

KOHDEVALAISTUS

Elintarvikemyymälän valaistus

KAHVILAVALAISTUS

Kahvilan valot

KIINTEISTÖHUOLTO

Kiinteistönvalaistus

MONIPUOLINEN AMMATTILAINEN

Täyden palvelun valaisinliikkeenä teemme valaistusuunnittelun, toimitamme valaisimet kohteeseen ja asennamme ne paikoilleen. Valikoimistamme löydätte uusimman teknologian valaisimet, lamput, kosketinkiskot ja valaistustarvikkeet.

Skiux Shoplights

AUTOTALLISTA MARKKINAJOHTAJAKSI

Skilux Oy on vuonna 1998 Espoossa perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Skilux Oy:n toimipisteet ja varastot sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä sekä Tampereella, jonka lisäksi meillä on myyntiedustajat Imatralla ja Turussa. Käänny huoletta puoleemme kaikissa valoasioissa.

Silmälasiliikkeen valaistus

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Meille asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat ykkösasia. Laajan varastovalikoiman myötä pystymme toimittamaan kaiken tarvittavan onnistuneeseen valaistukseen nopeasti ja vaivatta. Olemme luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani.