Palvelut

Meiltä saat kaikki valaistukseen liittyvät tuotteet ja palvelut saman katon alta, myös avaimet käteen periaatteella. Osaava, koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa valaistuksen toiveidenne mukaisesti. Laajan ja luotettavan verkostomme myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme koko Suomen alueella. Teemme valaistusprojekteja myös muualla Euroopassa. Kuulumme Tilaajavastuu.fi:n -Luotettava kumppani ohjelmaan.

Katso tästä linkistä mitä mieltä asiakkaamme on palvelustamme.

VALAISTUSSUUNNITTELU

Suunnittelumme tavoitteena on luoda asiakkaalle pitkäikäinen ja myyntiä edistävä valaistuskokonaisuus. Huolellisesti tehdyn valaistussuunnitelman myötä saadaan myös säästöä valaistukseen liittyvissä kuluissa.

Lähtökohtana valaistussuunnittelulle ovat asiakkaan toiveet sekä kalustus-layout. DIALux- ohjelmalla voimme laskea tarvittavan yleisvalaistustason, jonka jälkeen CadS- ohjelmalla pystymme piirtämään kosketinkiskojärjestelmät sähkökuviin. Kosketinkiskojen sijainnin huolellinen suunnittelu vaikuttaa oleellisesti projektin onnistumiseen ja valaistuksen muunneltavuuteen. Kohdevalaistuksen suunnittelussa tarkennamme vielä konseptin vaatimukset ennen suunnittelun loppuun viemistä.

Valaistustaso, valonväri ja valaistuksen muunneltavuus sekä ohjattavuus ovat suunnittelussa huomioitavia asioita. Ajatuksella suunniteltu valaistus on kustannustehokas, nostaa kiinteistön arvoa sekä edistää myyntiä, tuoden esille juuri halutut tuotteet oikeanlaisessa valossa.

Valaistussuunnitelu on osa erityisosaamistamme. Olemme mielellämme käytettävissänne valaistusta suunniteltaessa.

ASENNUSPALVELU

Asennuspalvelumme kattavat valaisimien, lamppujen ja kosketinkiskojen asennuksen. Asentajamme ovat koulutettuja sähköalan ammattilaisia. Oman henkilökuntamme sekä hyvien ja luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan asennuspalvelua joustavasti ja luotettavasti koko Suomen alueella sekä muualla Euroopassa.

Asennuspalvelumme toimii myynnin tukena tarjoten asiakkaillemme näyttävän ja viimeistellyn lopputuloksen valaistuskokonaisuuteen, avaimet käteen periaatteella. Valaisimien kohdentaminen oikealla tavalla edistää tutkitusti myyntiä. Ammattitaidolla ja reippaasti tehdyt asennustyöt ovat yksi yrityksemme ylpeydenaiheista. Valaisinasennus ja tekninen osaaminen ovat olleet tärkeä osa palveluitamme jo yrityksen perustamisesta lähtien.

Valaisin-, ja kiskoasennusten lisäksi teemme mm. hälytinportti-, kassapöytä- ja toimistosähköistyksiä tarpeiden mukaan.

Kuulumme Tukesin sähköurakointirekisteriin.

HUOLTOPALVELU

Huoltopalvelumme tarjoaa niin yksittäiset lamppujen vaihdot kuin ryhmävaihdot, valaisimien suuntaukset, puhdistuksen sekä huolto-ohjelmien laadinnan helposti ja joustavasti. Henkilökuntamme auttaa valaistuksesi huoltotoimenpiteissä sekä ohjeistaa henkilökuntasi käsittelemään lamppuja ja valaisimia oikein. Näin helpotamme myös somistajan tai kiinteistönhoitajan arkea sekä pidennämme valaisimien käyttöikää. Autamme mielellämme myös oikean lampun tai valaisimen valitsemisessa vanhan tilalle.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

YLLÄPITOPALVELU

Palaneet lamput herättävät huomiota ja antavat myymälästä epäsiistin kuvan. Me hoidamme myymälävalaistuksenne ylläpidon luotettavasti ja ammattitaidolla. Räätälöidyllä palvelupaketilla myymäläsi valaistuksesta huolehditaan säännöllisesti eikä myymälähenkilökunnan tarvitse enää keikkua tikkailla vaihtamassa lamppuja. Skilux Oy:n valaistuksen ylläpitopalvelu tarjoaa vaivattoman ja edullisen ratkaisun yrityksesi valaistuksen ylläpitoon ja  kohentamiseen.

Sopimusasiakkaanamme saat etuja sekä vuosien kokemuksemme alalta käyttöösi.