Skilux Oy – valaistuksen ammattilainen

Skilux Oy – Suomalaista valoa

Skilux Oy on suomalainen valaistuksen ammattilainen, jonka erityisosaamisena on kohde- ja yleisvalaistus. Toimitamme kaiken valaistukseen liittyvän nopeasti ja luotettavasti. Tuotevalikoimamme valaisimet ovat kotimaisia. Meiltä saatte tarvittaessa myös koko valaistusprosessin aina valaistussuunnittelusta toteutukseen ja huoltoon saakka, kohteen koosta ja sijainnista riippumatta. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä Suomessa ja muualla Euroopassa.

KOHDEVALAISTUS

Decanterin uusi ilme toteutettiin Livalin LED Spoteilla Skilux Oy:n toimesta

KAHVILAVALAISTUS

Noutopoydan valaistus

KIINTEISTÖHUOLTO

Kiinteistönvalaistus
Huoltopalvelu

MONIPUOLINEN AMMATTILAINEN

Täyden palvelun valaisinliikkeenä teemme valaistusuunnittelun, toimitamme valaisimet kohteeseen ja asennamme ne paikoilleen. Valikoimistamme löydätte uusimman teknologian valaisimet, lamput, kosketinkiskot ja valaistustarvikkeet.

Skiux Shoplights

AUTOTALLISTA MARKKINAJOHTAJAKSI

Skilux Oy on vuonna 1998 Espoossa perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Skilux Oy:n toimipisteet ja varastot sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä sekä Tampereella. Tämän lisäksi meillä on myyntiedustajat Imatralla ja Turussa. Käänny huoletta puoleemme kaikissa valoasioissa.

Kenkämyymälän valot_Skilux

TYYTYVÄISET ASIAKKAAT

Meille asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyys ovat ykkösasia. Laajan varastovalikoiman myötä pystymme toimittamaan kaiken tarvittavan onnistuneeseen valaistukseen nopeasti ja vaivatta. Olemme luotettava ja asiantunteva yhteistyökumppani. Tervetuloa palveltavaksi.