Valaistussuunnittelu, asennus, huolto, ylläpito

Valaistussuunnittelu, asennus, huolto, ylläpito ja valosuunnittelu saman
katon alta, myös avaimet käteen periaatteella. Osaava, koulutettu ja
ammattitaitoinen henkilökuntamme suunnittelee, myy, asentaa ja huoltaa
valaistuksen toiveidenne mukaisesti. Laajan ja luotettavan verkostomme
myötä pystymme palvelemaan asiakkaitamme koko Suomen alueella.
Teemme valaistusprojekteja myös muualla Euroopassa. Kuulumme
Tilaajavastuu.fi:n -Luotettava kumppani ohjelmaan.

Katso tästä linkistä mitä mieltä asiakkaamme on palvelustamme.

Valaistussuunnittelu ja valosuunnittelu

VALOSUUNNITTELU

Suunnittelumme tavoitteena on luoda asiakkaalle pitkäikäinen ja myyntiä edistävä valaistuskokonaisuus. Huolellisesti tehty valaistussuunnittelu kerryttää myös säästöä valaistukseen liittyvissä kuluissa.

Lähtökohtana valaistussuunnittelulle ovat asiakkaan toiveet sekä kalustus-layout. DIALux- ohjelmalla voimme laskea tarvittavan yleisvalaistustason, jonka jälkeen CadS- ohjelmalla pystymme piirtämään kosketinkiskojärjestelmät sähkökuviin. Kosketinkiskojen sijainnin huolellinen suunnittelu vaikuttaa oleellisesti projektin onnistumiseen ja valaistuksen muunneltavuuteen. Kohdevalaistuksen suunnittelussa tarkennamme vielä konseptin vaatimukset ennen suunnittelun loppuun viemistä.

Valosuunnittelu pitää sisällään muun muassa valaistustason ja valonvärin optimoinnin sekä valaistuksen muunneltavuuden sekä ohjattavuuden mahdollistamisen. Ajatuksella suunniteltu valaistus on kustannustehokas, nostaa kiinteistön arvoa sekä edistää myyntiä, tuoden esille juuri halutut tuotteet oikeanlaisessa valossa.

Valaistussuunnitelu on osa erityisosaamistamme. Olemme mielellämme käytettävissänne valaistusta suunniteltaessa.

Asennuspalvelu

ASENNUSPALVELU

Asennuspalvelumme kattavat valaisimien, lamppujen ja kosketinkiskojen asennuksen. Asentajamme ovat koulutettuja sähköalan ammattilaisia. Oman henkilökuntamme sekä hyvien ja luotettavien yhteistyökumppaniemme avulla pystymme tarjoamaan asennuspalvelua joustavasti ja luotettavasti koko Suomen alueella sekä muualla Euroopassa.

Asennuspalvelumme toimii myynnin tukena tarjoten asiakkaillemme näyttävän ja viimeistellyn lopputuloksen valaistuskokonaisuuteen, avaimet käteen periaatteella. Valaisimien kohdentaminen oikealla tavalla edistää tutkitusti myyntiä. Ammattitaidolla ja reippaasti tehdyt asennustyöt ovat yksi yrityksemme ylpeydenaiheista. Valaisinasennus ja tekninen osaaminen ovat olleet tärkeä osa palveluitamme jo yrityksen perustamisesta lähtien.

Valaisin-, ja kiskoasennusten lisäksi teemme mm. hälytinportti-, kassapöytä- ja toimistosähköistyksiä tarpeiden mukaan.

Kuulumme Tukesin sähköurakointirekisteriin.

valosuunnittelu, valaistussuunnittelu, huolto ja asennus

HUOLTOPALVELU

Huoltopalvelumme tarjoaa niin yksittäiset lamppujen vaihdot kuin ryhmävaihdot, valaisimien suuntaukset, puhdistuksen sekä huolto-ohjelmien laadinnan helposti ja joustavasti. Henkilökuntamme auttaa valaistuksesi huoltotoimenpiteissä sekä ohjeistaa henkilökuntasi käsittelemään lamppuja ja valaisimia oikein. Näin helpotamme myös somistajan tai kiinteistönhoitajan arkea sekä pidennämme valaisimien käyttöikää. Autamme mielellämme myös oikean lampun tai valaisimen valitsemisessa vanhan tilalle.

Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää.

Ylläpitopalvelu

YLLÄPITOPALVELU

Palaneet lamput herättävät huomiota ja antavat myymälästä epäsiistin kuvan. Me hoidamme myymälävalaistuksenne ylläpidon luotettavasti ja ammattitaidolla. Räätälöidyllä palvelupaketilla myymäläsi valaistuksesta huolehditaan säännöllisesti eikä myymälähenkilökunnan tarvitse enää keikkua tikkailla vaihtamassa lamppuja. Skilux Oy:n valaistuksen ylläpitopalvelu tarjoaa vaivattoman ja edullisen ratkaisun yrityksesi valaistuksen ylläpitoon ja  kohentamiseen.

Sopimusasiakkaanamme saat etuja sekä vuosien kokemuksemme alalta käyttöösi.