Elintarvikemyymälän valaistus

Skilux on erikoistunut päivittäistavarakauppojen kohdevalaistukseen sekä ruokakauppojen valaistukseen. Ruokakaupan valaistusksessa huomio tulee kiinnittää valaisimen värintoisto-ominaisuuteen sekä yleisvalon ja kohdevalon suhteeseen. Tuoretuotteiden valaistuksessa tuotteeseen tuleva valon väri on avainasemassa valaistuksen onnistumiselle. Skiluxin tuotteilla pystymme räätälöimään juuri oikeanlaisen valon valaistavalle tuotteelle. Oli sitten kyse leipätiskin valaistuksesta, hedelmä- ja vihannesosaston valaistuksesta, juustotiskin valaistuksesta tai kala- ja lihatiskin valaistuksesta, meiltä löytyvät oikeat tuotteet koko päivittäistavarakaupan valaisemiseen. Yrityksellämme on pitkä historia tuoretuotteiden sekä elintarvikkeiden valaistuksessa ja osaamiseemme luottavatkin niin pienet kuin suuretkin elintarvikeliikkeet ja ketjut kaikkialla Suomessa. Päivittäistavarakaupan valaistuksessa olemme käyttäneet mm. Glider LED ja Priority LED -kohdevalaisimia sekä Lean DL alasvaloja. Yleisvalaistuksessa myymälätilaan sopii erinomaisesti NANO valaisimet.

Myymälävalaistus

Myymälävalaistus on yksi vahvuuksistamme. Valaistuksen perustana on yleisvalon ja kohdevalon suhde, jolla pystytään viestittämään asiakkaille haluttu mielikuva yrityksestä. Kohdevalaistuksessa on tärkeää huomioida valaistuksen väri, jolla luodaan tunnelma myymälään, ohjataan asiakasta myymälässä ja tuodaan halutut tuotteet esille. Valaistuksen värintoisto-ominaisuudet tulee ottaa huomioon, jotta tuote näyttää samalta liikkeen sisäpuolella kuin liikkeen ulkopuolella. Valo ei saa häikäistä asiakasta, vaan valaistuksen tehtävä on ohjata asiakkaan huomiota haluttuihin tuotteisiin sekä tehdä liikkeestä miellyttävä paikka asioida. Liiketilan kohdevalaistus tulee olla myös helposti muunneltavissa, myymälän tuotteiden sijoittelun mukaisesti. Valaistussuunnittelussa onkin tärkeää valaisinkiskojen sijainnin määrittäminen, jotta lopputuloksesta saadaan pitkäikäinen ja joustava. Huolella tehty valaistus edistää tutkitusti myyntiä. Skilux omaa pitkän historian kohdevalaistuksessa ja valaistussuunnittelussa, ole meihin yhteydessä niin katsomme yhdessä juuri sinun tilaasi sopivat tuotteet.

Julkisen tilan valaistus sekä yleisvalaistus

Laadukas yleisvalaistus tekee asioinnista miellyttävää ja tilasta viihtyisän. Tuotteemme sopivat erittäin hyvin julkisten tilojen, aulatilojen sekä käytävienvalaistukseen. Kauppakeskuksien ja tavaratalojen sisääntuloauloihin sopivat erityisesti Secur LED syväsäteilijät sekä Craft LED syväsäteilijät. Laadukkaat valaisimet antavat tilaan sopivan valon ja tuovat tilaan tyylikkään tunnelman. Yleisvalaistukseen esimerkkikuvissa on käytetty edellä mainittujen valaisimien lisäksi myös Lean DL LED alasvaloja sekä myymälän yleisvalaistukseen suositeltavia Nano LED valaisinsarjan valaisimia. Ole meihin yhteydessä niin kerromme miellämme lisää tuotteistamme ja niiden ominaisuuksista. Valaisimemme ovat kotimaisia LIVAL valaisimia, joille tehdas myöntää 5-vuoden takuun.

Näyteikkunavalaistus

Pysähdy ja huomaa – on näyteikkunan tavoite. Näyteikkunan valaistuksella on suuri merkitys asiakkaan mielenkiinnon herättämisessä myymälää kohtaan. Näyteikkunan tehtävä on pysäyttää ohikulkija ja saada hänet kiinnostumaan myymälästä sekä sen tuotteista. Kohdevalot näyteikkunassa herättävät asiakkaan huomion, tuotteiden esillepano saa asiakkaan pysähtymään ja kokonaisuus houkuttelee astumaan sisälle myymälään. Hyvin tehdyllä näyteikkunavalaistuksella erotut eduksesi muista liikkeistä ja myymäläsi huomataan. Näyteikkunan valaistuksessa valon tulosuunta, valon väri ja valaisimen sijainti tekevät näyteikkunasta kiinnostavan. Skiluxin tuotteilla saamme näyteikkunasi loistamaan ja liikkeesi sekä tuotteesi huomataan. Referenssikuvien kohteissa olemme toteuttaneet valaistukset mm. Hub LED  sekä Glider LED -kohdevalaisimilla. Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää!

Näyttelytilan kohdevalaistus

Skilux on toteuttanut useita näyttelytilojen kohdevalaistuksia eripuolella Suomea. Tuote-esittelyssä on tärkeää, että tuotteet tulevat esiin oikeassa valossa. Valaistuksella luodaan esittelytilaan tunnelma, jossa tuotteiden ostajat viihtyvät tilassa ja tutustuvat esittelyssä oleviin tuotteisiin oikeanlaisessa valossa. Näyttelytilassa on mukava asioida kun valaistus on tehty huolella ja näyttelytilan valaistussuunnitteluun on panostettu. Esittelykuvissa Dekosol Oy:n Showroom, jonka valaistuksessa käytettiin Hub LED kohdevalaisimia. Ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme oikeanlaisen valaistuksen suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Kodinsisustusliikkeen valaistus

Kohdevalaistus kannattaa myös tavarataloissa ja kodinsisustusliikkeissä. Valaistuksella saadaan aikaan miellyttävä tunnelma myymälään, jossa sekä asiakkaat että henkilöstö viihtyvät. Sisustustuotteiden ja kodinkoneiden valaistuksessa on tärkeää, että valaistus on helposti muunneltavissa myymälän tuotesijoittelun mukaisesti. Tuotevalaistuksella on mahdollista ohjata asiakkaan katsetta myymälässä ja korostaa haluttuja tuotteita. Valaistuksella on myös mahdollista viestiä asiakkaalle yrityksen imagosta ja tuotteiden hintaluokasta. Toimivalla valaistuksella saat lisämyyntiä ja tuotteesi huomataan. Autamme mielellämme kustannustehokkaan ja pitkäaikaisen valaistusratkaisun toteuttamisessa niin suuriin tavarataloihin kuin pienempiin liikkeisiin. Tuotteistamme sisutusliikkeen valaistukseen sopii mm. GA-016 Cafeteria LED -kohdevalaisin.

Optikkoliikkeen valaistus

Skilux on toteuttanut optikkoliikkeiden kohdevalaistuksia eripuolella Suomea. Optikkoilikkeen valaistuksessa korostuu liikkeeseen haluttu tunnelma. Valaistuksella voimme vaikuttaa myymälän ilmeeseen ja saamme asiakkaalle miellyttävän ympäristön asioida liikkeessä. Optikkoliikkeen valaistuksessa tulee ottaa huomioon sekä tuotteen että ihon värintoisto, asiakkaiden kokeillessa tuotteita peilin edessä. Optikkoliikkeen valaistuksessa olemme käyttäneet mm. Eco Clean LED ja Glider LED -kohdevalaisimia. Ole meihin yhteydessä, autamme mielellämme oikean tuotteen valitsemisessa. Esimerkkikuvissa ovat Fenno Optiikka Tikkurilan sekä Fenno Optiikka Porvoon myymälät.

Kampaamovalaistus

Kampaamovalaistuksessa värintoisto ja liikkeen tunnelman luonti ovat erityisasemassa tuotteita valittaessa. Hiusten värjäyksessä on tärkeää että valaistuksen värin toisto on oikea ja todenmukainen. Hiusten värin tulee näyttää samalta liikkeen sisäpuolella kuin ulkopuolella. Valaisimen sijoittelu kampaamotuoliin nähden on myös tärkeä suunnitella oikein, jotta kampaajan on helppo työskennellä. Kohdevalomme sopivat erittäin hyvin kampaamovalaistukseen, sillä tuotteidemme tekniset ominaisuudet täyttävät vaativatkin värintoistotarpeet. Esimerkkikuvassa Kampaamo Bella Pelo. Kampaamovalaistuksessa olemme käyttäneet mm. Eco Clean LED, Hub LED -kohdevalaisimia sekä tilan yleisvalaistukseen sopivaa lineaarista Respect Double LED – yleisvalaisinta.

Apteekkivalaistus

Esimerkkikuvien apteekin valaistuksessa käytettiin Skiluxin LED kohdevaloja. Apteekkiin luotiin puhdas ja raikas tunnelma, jossa on mukava asioida ja työskennellä. LED kohdevalolla korostettiin tuotepakkauksien värikkäitä kuoseja. Apteekkivalaistuksessa on tärkeää että pakkausten värit saadaan valaistuksella näyttävästi esille ja asiakkaat näkevät tuotteet paremmin. Olemme valaisseet useita apteekkeja ympäri Suomea. Apteekkivalaistuksessa olemme käyttäneet mm. Aspect LED sekä Glider LED -kohdevalaisimia. Ole meihin yhteydessä, asiantuntijamme auttavat mielellään oikean valaisimen valitsemisessa kohteen mukaisesti.

Autoliikkeen valaistus

Autoliikkeen valaistuksessa on suositeltavaa käyttää hyvän värintoiston omaavia valaisimia. Skiluxin LED valaisimet sopivat erinomaisesti autoliikkeen ja moottoripyöräliikkeen valaisemiseen. Kohdevalaistuksella valaistavista kohteista saadaan houkuttelevia, tuotteen värin ja kiillon korostuksella. Valaistuksella saadaan myymälään myös haluttu tunnelma sekä voidaan korostaa kampanjatuotteita. Skilux on valaissut useita auto- ja moottoripyöräliikkeitä eri puolella Suomea. Autamme mielellämme oikean valonvärin ja valaisimen valitsemisessa myymälätilan ja tuotteiden vaatimusten mukaisesti. Tuotteistamme autoliikkeiden valaistukseen sopii mm. Secur LED -syväsäteilijät.

Vihervalaistus

Tuotteemme sopivat erittäin hyvin kukkakaupan, viherseinien ja viheralueiden valaistukseen. Kukkakaupan valaistuksessa valaisimen värintoisto on erittäin tärkeää, jotta tuotteet pääsevät oikeuksiinsa. Valaisemalla värikkäät kukat oikeanlaisella valolla, saadaan myymälästä näyttävä ja houkutteleva. Oikein suunniteltu valaistus korostaa haluttuja tuotteita ja tekee kukkaliikkeen miellyttäväksi paikaksi asioida. Kukkaliikkeiden valaistukseen on tuotteistamme käytetty mm. Glider LED kohdevalaisimia.

Hotelli- ja ravintolavalaistus

Valaisimemme sopivat erittäin hyvin hotelli-, ravintola-, ja kokoustilavalaistukseen. Erityisesti AC LED tuotteet käyvät kahvila- ja ravintolavalaistukseen. Hotellivalaistuksessa LED alasvalot tekevät oleskelu ja aulatiloista tyylikkäitä ja miellyttäviä oleskella. Esimerkkikuvissa hotellivalaistuksen tunnelma saadaan aikaan First LED tuotteilla ja kuvan kokoustilassa on käytetty Eco Clean LED valaisimia. Tuotteiden himmennettävyys on tärkeää ravintolavalaistusta mietittäessä, joka tulee ottaa huomioon kosketinkiskon sekä valaisimen ominaisuuksissa. Ole meihin yhteydessä niin autamme mielellämme oikean tuotteen valinnassa.