Tuotteet

Valaistuksen ohjaus ja Kauko-ohjattava valaistus

Langaton valaistuksen ohjaus tuo säästöä sähkölaskuun ja vie valaistuksesi samalla täysin uudelle tasolle. Suomalainen Casambi – valaistuksenohjausjärjestelmä on saatavilla myös LIVAL -valaisimiin. Tämä ilmainen sovellus käy sekä IOS- että Android -laitteisiin. Ohjelma on ladattavissa Google Play Storesta sekä Apple App Storesta

Kauko-ohjattava valaistus ja valaistuksen ohjaus

Kauko-ohjattava valaistus toimii Bluetooth-yhteydellä ja sillä voi hallinoida jopa 127 kappaletta valaisimia samassa verkossa. Myös useamman verkon hallinnointi on mahdollista sekä koko järjestelmän hallinointi usemmmasta laitteesta. Verkon saa salasanan taakse ja siihen on helppo lisätä uusia valaisimia tai hallinoivia laitteita.

Casambi- valaistuksen ohjaus on käytössä ympäri Eurooppaa niin liiketiloissa kuin julkisissakin tiloissa, sisä- ja ulkovalaistuksessa, pienissä ja isoissa tilaratkaisuissa. Tuote on saanut tunnustusta voittamalla vuonna 2016 vuoden paras ohjaustuote -LUX palkinnon.

Vain mielikuvitus on rajana

Älykäs valaistuksen ohjaus ei ole ainoastaan valaistuksen himmennystä ja kirkastamista. Casambi kauko-ohjattava valaistus järjestelmä on ympäristöön yhteydessä oleva kokonaisuus, jolla säästetään sähköä, mutta myös luodaan tilaan dynaaminen valaistus valon kirkkaus tason ja värilämpötilojen muutoksilla.

Sovelluksen avulla voidaan määrittää valaisinkohtaisia valaistusasetuksia esimerkkinä:

  • Ajastettu valaistus
  • Määritä ja tallenna omia valaistustilanteita
  • Ryhmittele valaisimet toimimaan yhtenäisesti
  • Himmennä valaistusta helposti tai kytke se päälle ja pois tarpeen mukaan
  • Voit muuttaa myös valon värilämpötilaa säädettävillä Tunable- tai RGBW-versioilla.
  • Järjestelmään on saatavilla myös liiketunnistin, jonka myötä valaistuksen saa toimimaan tunnistimen havaitessa liikettä tilassa

Kysy lisää, me autamme mielellämme älykkään valaistuksen toteuttamisessa!

Menu

Haku: