Täyden palvelun valaisintukku – Skilux Oy

Skilux Oy on vuonna 1998 perustettu yksityinen ja itsenäinen valaisintukku. Valaistus- ja kiskotuotteiden lisäksi tarjoamme valaistussuunnittelua, tuotteidemme asennusta, huoltoa ja ylläpitoa.

Skilux Oy:n kotipaikka on Espoo, pääkonttorimme sekä yksi noutovarastoistamme sijaitsevat Helsingin Pitäjänmäessä. Toinen konttorimme ja noutovarastomme löytyy Tampereelta, jonka lisäksi meillä on myyntiedustajat Imatralla ja Turussa. Toiminta-alueemme kattaa koko Suomen. Tärkeitä arvoja yrityksellemme ovat asiakaspalvelu, luotettavuus ja joustava toiminta. Asiakkaan ongelmanratkaisu ja asiakastyytyväisyys ovat toimintamme perusta. Henkilökuntamme on motivoitunutta, koulutettua ja asiantuntevaa. Palvelemme asiakkaitamme kymmenien vuosien kokemuksella.

Meille tärkeitä aatteita:

Palveleva: Olemme asiakaslähtöinen ja ammattitaitoinen valoasiantuntija
Luotettava: Kuulumme tilaajavastuu.fi –palveluun, olemme täsmällinen ja rehellinen toimija
Joustava: Ratkaisemme asiakkaan ongelmat parhaalla mahdollisella tavalla, pystymme toimimaan nopeasti ja joustavasti asiakkaamme tarpeiden mukaisesti
Vihreät arvot: Ratkaisuillamme säästätte energiaa. Käytämme laadukkaita tuotteita ja huolehdimme tuotteidemme kierrätyksestä

Kun jätät kaikki valaistusasiat meidän huoleksemme, saat loistavan lopputuloksen ja yhteistyökumppanin jota et halua enää vaihtaa alan muihin toimijoihin.

Suomen johtava Lival- valaisintoimittaja

Valaisinliikkeemme erityisosaamiseen lukeutuu vahvasti kohdevalaistus. Toimittamiemme valaisimien laatu ja kestävyys ovat meille tärkeitä asiota. Yhteistyömme tuotteen valmistajan kanssa takaa asiakkaillemme parhaan palvelun. Olemme Suomalaisen, Sipoossa sijaitsevan Lival -valaisintehtaan pitkäaikaisin yhteistyökumppani Suomessa. Tehtaan teknisesti pitkälle viety valaisimien valmistusprosessi mahdollistaa suuret toimitusmäärät laadusta tinkimättä. Livalin tuotannosta 96% menee ulkomaan vientiin. Tämä kuvaa hyvin tehtaan suuruutta, jonka vuoksi myös valmistajan kotisivut ovat englanniksi. Suomenkieliset esittelyt Livalin tuotteista löytyvätkin helposti Skiluxin kotisivuilta -tuotteet välilehdeltä, Meillä on valaistustekninen osaaminen ja tunnemme Livalin tuotteet kymmenien vuosien ajalta. Skilux Oy on noussut vuosien saatossa Suomen suurimmaksi Lival- valaisimien toimittajaksi. Laaja asiakaskunta ja pysyvät asiakassuhteet kertovat toimintamme luotettavuudesta ja ammattitaidosta. Tervetuloa asiakkaaksemme.

Tutustu tästä Livalin tehtaan toimintaan

Viiden tähden palvelua Suomessa ja muualla Euroopassa

Meillä on ollut ilo palvella historiamme aikana tuhansia asiakkaita ja valaista tuhansia tiloja pienistä myymälöistä isoihin marketteihin Suomessa ja muualla Euroopassa. Viiden tähden valaisinliikkeenä pidämme tärkeänä että, tuotteemme ovat alansa huippua, oheispalvelumme ovat kattavia, yhteistyöverkostomme laaja ja logistiikkamme erinomaista. Joustavina ammattilaisina toimimme nopeasti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kahden varaston voimin pystymme vastaamaan tuotteidemme kysyntään laajalla rintamalla. Valaisimien ja kiskotuotteiden toimitus tulee asennustyönaikataulujen vuoksi olla täsmällistä. Tuotteidemme toimitus hoituu helposti ja nopeasti, joko perille asti toimitettuna, paikalleen asennettuna tai noudettuna Helsingin tai Tampereen varastostamme. Kun haluat huolettoman valaistusratkaisun ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Katso tästä linkistä mitä mieltä asiakkaamme on meistä!

Historia

1998 Skilux on perustettu 16.10.1998. Toiminta alkoi Espoolaisesta autotallista toiminimellä, yhden miehen yrityksenä, joka tarjosi asiakkailleen lampunvaihtotyötä.

2002 toiminimi rekisteröitiin Skilux Oy:ksi

2004 Skilux Oy muutti omiin tiloihin Helsingin Lauttasaareen

2012 Skilux Oy laajeni liiketoimintakaupan myötä. Pirkanmaalle avattiin toinen noutovarasto ja henkilökuntaa tuli lisää eri puolelle Suomea. Myös Helsingin toimipaikka vaihtui Lauttasaaresta Pitäjänmäelle vanhojen tilojen käytyä pieneksi.

2015 Skilux Oy laajensi toimintaansa sähköurakointipuolelle ja toimii nyt myös laillistettuna sähköurakoitsijana

2017 Skilux Oy laajensi tuotevalikoimaansa Livalin lineaarisilla valaisimilla ja pystyy näin palvelemaan asiakkaita entistä monipuolisemmin sekä kohde- että yleisvalaistuksessa